Verlichting

Elektra aanleggen of een technisch installateur nodig?

Wij kunnen u van dienst zijn.
FVB elektro levert bijna alle diensten op het gebied van elektrotechniek.
Door onze jarenlange ervaring en groot netwerk kunnen wij er voor zorgen dat al het technische werk bij u tot genoegen wordt uitgevoerd.


Uitbreiding/vernieuwing elektrotechnische installatie

U gaat als ondernemer:
een nieuw pand betrekken.
uw kantoor verbouwen.
uw afdelingen met medewerkers onderling verplaatsen of uitbreiden.
In dit geval is het nodig diverse aansluitingen te verleggen of nieuw aan te leggen.
Schakel hiervoor dan zeker FVB elektro in. Wij overleggen met u wat uw wensen zijn en adviseren u over de mogelijkheden. Zo kunt u een gegronde keus maken waar u jaren plezier van heeft.

Draadloos schakelen

Draadloos schakelen is een nieuwe trend. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid uw elektronische apparatuur en verlichting op afstand en centraal te bedienen.

Kabelgoot, wandgoot

Wanneer u veel elektriciteitsleidingen of draden door u kantoor heeft lopen is het handig om deze op de juiste manier aan te sluiten. Beschadiging van de draden kan invloed hebben op het functioneren van uw apparatuur. Door middel van kabel- en wandgoten kunt wij uw bekabeling en losse bedrading overzichtelijk en veilig wegwerken.

Verlichtingsadvies, ontwerp, levering en montage

Ook voor het ontwerpen en monteren van verlichting kunt u bij ons terecht.
FVB elektro kan voor u een ontwerp voor een verlichtingsplan maken. Daarnaast worden ook leveranciers en andere specialisten betrokken bij het project waardoor u verzekerd bent van een mooi resultaat.

Schakel over op energiebesparingen

Ongeveer 40% van alle elektriciteit die in gebouwen wordt verbruikt, komt voor rekening van verlichting.
Daardoor is dat de meest aantrekkelijke manier om energie te besparen. We bieden u daarom een compleet programma oplossingen die sociaal verantwoord, technologisch geavanceerd en aangenaam voor het oog zijn. Slimme en efficiënte verlichting die u helpt uw onderneming geld te besparen en daarnaast de natuur te sparen.

Energie-efficiënte kantoorverlichting en klaslokaalverlichting.

Een goede omgeving is essentieel wanneer u wilt werken. Zo is er al bewezen dat temperatuur een groot invloed heeft op de prestaties van uw werknemers of leerlingen. Ook het bureau en de stoelen moeten aan meerdere eisen voldoen. Maar ook de verlichting heeft een groot effect op de prestaties.
Informeer naar de mogelijkheden van energie-efficiënte kantoorverlichting en schakel over op de juiste verlichting voor uw kantoor of school.

Winkelverlichting

Verlichting is erg belangrijk voor een winkel. Verlichting zorgt voor sfeer in een ruimte. FVB elektro is dé installateur voor de klus. Van ontwerp tot afwerking kunt u bij ons terecht. Uiteraard wordt het ontwerp in overleg ontwikkeld en schenken wij extra aandacht aan de aspecten die u belangrijk vindt.