Installatie Techniek

De meest betrouwbare installateurs

Met een team vaste installateurs en servicemonteurs maken we ons hiervoor dagelijks sterk. Door de goede scholing, vakbekwaamheid en motivatie realiseren wij de installatie volgens uw wensen.

De basistoepassingen in uw woning moeten professioneel en degelijk worden aangelegd. Rekening houdend met de gestelde normen en uw leefomgeving bieden de technieken meer comfort. Voor een totaalpakket aan installatietechnische toepassingen geven wij graag persoonlijk advies. Wilt u een nieuwe CV ketel? Op zoek naar hét systeem dat de ventilatie in uw woning goed kan beheersen zodat er een gezond binnenklimaat ontstaat? Droomt u van prachtige sanitaire voorzieningen? U kunt bij FVB elektro terecht voor advies, ontwerp, installatie, onderhoud en service van A tot Z.

Van verwarmingsinstallaties tot dakwerken en van zinkwerken tot loodgieterswerk, installatietechniek is maatwerk. Daarom staat bij FVB elektro uw wens altijd centraal. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot en met de installatie en nazorg zijn wij een betrouwbare partner. Heldere communicatie en korte lijnen binnen het bedrijf zorgen voor een goede afstemming met de opdrachtgever.

Op onze site maakt u kennis met het bedrijf, vermelden we wat wij voor u kunnen betekenen en kunt u informatie vinden over de soorten technische installaties.

Groepenkast

Groepenkast

Verlichting

Verlichting

 

Comments are closed.